Dilema që kisha ishte nëse këtë postim të parë do e shkruaja në shqip a në anglisht. U zgjidh!

Kishte kohë që doja të zgjohesha në mëngjes e të shkruaja. Të shkruaja dhe pastaj të nisja një tjetër ditë me frymëzim dhe vetëmotivim. Erdhi dita. Në këtë blog personal do të ndaj me ju përvoja nga përditshmëria ime e mësimdhënies dhe jo vetëm. Preferoj që blogun ta mbaj joformal sikurse jam edhe gjatë kësaj përditshmërie.

Sonte do fle me blogun në mendje. Gjumin e ëmbël të gjithëve!